Top in kabelbescherming

Kabels en leidingen voor elektriciteit, water, gas, telefoon, dataverkeer… onder onze voeten ligt een fijnmazig, uiterst waardevol en soms ook kwetsbaar netwerk. PION biedt ter bescherming van dit vitale netwerk topkwaliteit in alle opzichten met innovatieve producten, expertise en praktisch advies met de ambitie om altijd de best passende oplossing te bieden. PION Kunststoffen is gespecialiseerd leverancier van een zeer uitgebreid assortiment waaronder trekputten, kabelgoten, mantelbuizen, beschermband en -platen, deelbare buizen en andere kabelbeschermingsmiddelen. We kennen de (inter)nationale markt en hebben ons omringd met een breed netwerk aan betrouwbare toeleveranciers. Daarmee zijn we in staat een concreet product te leveren dat toepasbaar is in elk denkbare situatie.

Ondersteuning en begeleiding bij projecten
Bouwpartijen krijgen steeds meer de vrije hand in de ontwikkeling en uitvoering van projecten en zijn daarbij ook regelmatig verantwoordelijk voor een bepaalde onderhoudstermijn. Het is dan belangrijk al in een vroeg stadium te kunnen rekenen op ondersteuning van een specialist. PION stelt zich als partner in deze ontwikkelingsfase kritisch en oplossingsgericht op. Met het oog voor ondermeer innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en installatiegemak wordt er gezamenlijk gezocht naar de meeste wenselijke en betaalbare oplossingen. Uiteraard wordt daarbij ook de uitvoeringsfase doorgenomen en de logistieke afhandeling vastgelegd. Tijdens de uitvoeringsfase stuurt PION een nauwlettend proces van afstemmen en afronden met alle betrokkenen.

Flexibel en betrouwbaar PION Kunststoffen heeft een meer dan ruime ervaring in het duurzaam beschermen van kabels van leidingen voor ondermeer energie-, spoor- en rijkswegen-, defensie- en telecomprojecten. Samen met de klant streven we telkens naar de beste oplossing voor een optimaal resultaat. Een flexibele instelling en betrouwbaarheid zijn daarbij sleutelwoorden. Zo maken we ons motto ‘Capable in Cable Protection’ elke dag opnieuw waar.